Редактор: e-mail: кадър bTVВ България има остарял рефлекс спрямо обсъждането на проблемите в

...
Редактор: e-mail: кадър bTVВ България има остарял рефлекс спрямо обсъждането на проблемите в
Коментари Харесай

Андрей Новаков: ЕС не ни е класен ръководител, който да ни казва дали сме се държали добре

Редактор: 

e-mail: 

кадър bTV

В България има стар инстикт по отношение на разискването на проблемите в страната в Европейски Съюз. Създава се чувство, че „ Големият брат “ заседава, с цел да ни каже дали сме се държали добре, това разяснява по bTV евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Ножваков. " Трябва да имаме самочувствие на пълновръстен член на Европейски Съюз “, акцентира той.

„ Не може да се изважда рутинно европейско съвещание, като съвещание за рецензии към страната ни ", разяснява евродепутатът. " Да не гледаме на Брюксел като класен началник, който ни се кара - дано се държим с достолепие ", съобщи той.

Новаков беше безапелационен, че не се готви нов отчет за страната ни по остарелия механизъм за мониторинг. Това, че той обаче още не е отстранен, евродепутатът изясни с бюрокрацията в Европейски Съюз.

" Председателят на ЕНП Доналд Туск съобщи, че познава премиера Борисов, и не би го сравнил с деспот ", сподели още Андрей Новаков. Той добави, че не знае ГЕРБ да са желали групова отбрана от ЕНП, нито такава да е отказана.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР